Çfarë është Google Analytics?

Google Analytics është një platformë webi e cila ju ofron shërbim analizash dixhitale dhe është i lirë të përdoret nga të gjithë. Kjo është një nga platformat më të fuqishme në dispozicion që mat aktivitetin e internetit dhe performancës. Disa avantazhe që duhet të dini përpara përdorimit: Nuk është vështirë për tu regjistruar dhe nuk […]

Si të përfitojmë nga Blog-u për faqet Ecommerce

Çdo kompani apo firmë e cila dëshiron të shesë online nëpërmjet internetit, do të donte si hap të parë të kishte sa më shumë klikime në faqen e saj, si dhe të mësonte sa më shumë mënyra për të tërhequr vizitorë, me qëllim që të shesë sa më shumë produkte apo shërbime online. Një nga […]

Çfarë është WordPress

WordPress është një platformë fleksibël për ndërtimin dhe menaxhimin e faqes së internetit. Kjo platformë ofrohet falas për të gjithë zhvilluesit. Në qoftë se ju jeni një biznes atëherë WordPress-i ju ndihmon të prezantoni biznesin tuaj online. Më pas mund ta zhvilloni më shumë me anë të moduleve shtesë që ju ofron kjo platformë. WordPress […]

Ndryshimet midis eMarketing dhe marketingut tradicional

Cfarë është eMarketing? EMarketing ose marketingu elektronik i referohet aplikimit të principeve dhe teknikave të marketingut tradicional duke përdorur mediat elektronike dhe internetin. Marketingu elektronik është procesi i marketingut të një brandi në internet duke përdor teknologji të ndryshme për të ndihmuar lidhjen e bizneseve me klientët e tyre potencial. Rëndësia e eMarketingut Nëse përdoret […]

Magento! Të mirat dhe të këqijat

Magento është platforma më fuqishme për ndërtimin e një dyqani online. Së fundmi është fuqizuar akoma më shumë për shkak të blerjes së tij nga kompania eBay.   Më poshtë është një listë me të mirat dhe të keqijat e Magentos.   Të mirat: Është falas dhe me kod të hapur. I zgjerueshëm duke përdorur […]